Opened 3 years ago

Closed 4 months ago

#12977 closed bug (fixed)

Radeon HD7570 only VESA

Reported by: vidrep Owned by: kallisti5
Priority: normal Milestone: Unscheduled
Component: Drivers/Graphics/radeon_hd Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

hrev50559 x86_gcc2 listdev device Display controller (VGA compatible controller, VGA controller) [3|0|0] vendor 1002: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] device 675d: Turks PRO [Radeon HD 7570]

Screen preferences VESA Driver (VESA) 1400x1050@32bits/pixel

syslog KERN: PCI: vendor 1002: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] KERN: PCI: device 675d: Turks PRO [Radeon HD 7570] KERN: PCI: info: Display controller (VGA compatible controller, VGA controller)

Attachments (1)

syslog (123.3 KB) - added by vidrep 3 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (7)

Changed 3 years ago by vidrep

Attachment: syslog added

comment:1 Changed 3 years ago by kallisti5

should be added as of hrev50633. Give it a try and let me know.

comment:2 Changed 3 years ago by vidrep

Now working on DVI (DP not checked yet) Close the ticket. Thanks!

Version 0, edited 3 years ago by vidrep (next)

comment:3 Changed 3 years ago by kallisti5

Resolution: fixed
Status: newclosed

comment:4 Changed 4 months ago by vidrep

Resolution: fixed
Status: closedreopened

This card is now not working on hrev52947. I installed hrev52716 and it is working there. I'll track down a range where the regression took place and report back.

comment:5 Changed 4 months ago by AlienSoldier

Just in case someone want confirmation that a HD8400 R3 serie is working, contact me and i will test it. As of now it is also in VESA only.

comment:6 Changed 4 months ago by vidrep

Resolution: fixed
Status: reopenedclosed

The Radeon works OK. It was my stupidity not checking the settings for #fail_safe_video_mode true before testing the Radeon again. Closing again.

Note: See TracTickets for help on using tickets.