Opened 7 years ago

Closed 7 years ago

#8766 closed bug (fixed)

Recent nightly builds doesn't boot on my computer.

Reported by: Premislaus Owned by: nobody
Priority: normal Milestone: R1
Component: - General Version: R1/Development
Keywords: booting, nightly builds, iso Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: x86

Description

Strange problem. For the first time something like this happened to me.

  1. As usual, I downloaded the iso zip.
  2. I recorded the image using ImgBurn.
  3. After reboot I pressed F12 - boot menu, I chose the CD-ROM.
  4. Well, after the POST mode, displays the "booting from CD" and turns on Windows.

hrev44378 - don't work. hrev44370 - don't work. hrev44361 - don't work. hrev44354 - works. And older too.

All of this is gcc4h iso.

Attachments (1)

listdev (42.6 KB) - added by Premislaus 7 years ago.
listdev + listdev -d

Download all attachments as: .zip

Change History (7)

comment:1 Changed 7 years ago by Disreali

Please attach a the output of listdev. See the ReportingBugs wiki if you need for more info.

Changed 7 years ago by Premislaus

Attachment: listdev added

listdev + listdev -d

comment:2 Changed 7 years ago by Premislaus

hrev44384 don't work :-(.

comment:3 Changed 7 years ago by Premislaus

hrev44398 ISO does not work, but anyboot yes. Strange.

comment:4 Changed 7 years ago by anevilyak

Could possibly be space overrun issues on the ISO then...can you confirm it's the case that anyboot works for the others as well?

comment:5 Changed 7 years ago by Premislaus

Fixed! Works good on hrev44543 gcc4h.

Sorry for the delay and for the fact that I did not check the others. I really had no time :-(.

comment:6 Changed 7 years ago by anevilyak

Resolution: fixed
Status: newclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.