Opened 13 years ago

Closed 11 years ago

#941 closed bug (fixed)

[app_server] crash when having some fonts installed

Reported by: diver Owned by: axeld
Priority: critical Milestone: R1
Component: Servers/app_server Version: R1/pre-alpha1
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

Installing fonts in ~/config/fonts/ttfonts will not let Haiku to boot anymore

list of fonts: tahoma.ttf - used tahomabd.ttf - used times.ttf timesbd.ttf timesbi.ttf timesi.ttf cour.ttf - used courbd.ttf courbi.ttf

Attachments (1)

gui_server_died.txt (21.1 KB ) - added by diver 13 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (8)

by diver, 13 years ago

Attachment: gui_server_died.txt added

comment:1 by diver, 13 years ago

Any ideas, Axel? How i could test it more?

comment:2 by axeld, 13 years ago

Priority: normalcritical

Patience, I didn't even look into it yet :-) I guess those fonts come from a Windows installation?

comment:3 by axeld, 13 years ago

Summary: [app_server] crash (GUI server died)[app_server] crash when having some fonts installed

comment:4 by diver, 13 years ago

Yes, they've been taken from xp install.

comment:5 by jackburton, 12 years ago

Does it still happen ?

comment:6 by diver, 12 years ago

I don't have a native install enymore, so i can't test right now.

comment:7 by jackburton, 11 years ago

Resolution: fixed
Status: newclosed

I tried copying every fonts found on my xp installation, and the crash doesn't happen anymore.

Note: See TracTickets for help on using tickets.