Opened 6 years ago

Closed 4 years ago

Last modified 4 years ago

#10721 closed bug (fixed)

Parts of Phoronix.com not rendered at all

Reported by: SeanCollins Owned by: pulkomandy
Priority: normal Milestone: R1
Component: Applications/WebPositive Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: #9569 Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

see screen shots for comparisons, could be a duplicate.

Attachments (3)

screenshot1.png (250.2 KB ) - added by SeanCollins 6 years ago.
screenshot2.png (343.0 KB ) - added by SeanCollins 6 years ago.
screenshot2.2.png (310.9 KB ) - added by SeanCollins 4 years ago.
missing text

Download all attachments as: .zip

Change History (7)

by SeanCollins, 6 years ago

Attachment: screenshot1.png added

by SeanCollins, 6 years ago

Attachment: screenshot2.png added

comment:1 by pulkomandy, 6 years ago

Blocked By: 9569 added
Resolution: duplicate
Status: newclosed

Duplicate indeed, these are SVG images and we still lack some support for that.

comment:2 by pulkomandy, 5 years ago

Resolution: duplicate
Status: closedreopened

http://phoronix.com/scan.php?page=article&item=radeon_1404_win81&num=2

This still doesn't render as expected, but showing the image in a new tab works fine, so there's more than just the SVG rendering here.

comment:3 by jua, 4 years ago

Resolution: fixed
Status: reopenedclosed

Fixed in hrev49807

comment:4 by SeanCollins, 4 years ago

ALL of the content on the sides is still missing

by SeanCollins, 4 years ago

Attachment: screenshot2.2.png added

missing text

Note: See TracTickets for help on using tickets.