Opened 6 years ago

Closed 5 years ago

#10732 closed bug (fixed)

WebPositive adds a slash to URL sometimes and then fails to find page

Reported by: dsuden Owned by: pulkomandy
Priority: normal Milestone: R1
Component: Applications/WebPositive Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

There have been times when I have typed in a URL that ended with a filename, such as foo.zip, and when I hit Enter, Web+ fails to go to the page because it has added / to the end of the URL. Same happens when I put the following URL into Web+ as my home page preference and then open up Web+. Results in a 404 error.

http://www.tunetrackersystems.com/products

I have a screenie attached that shows the error, what the URL line turned into on its own (with the slash) and alongside of it, the actual URL I had input into Web+ preferences.

Attachments (1)

slashadded.png (147.2 KB ) - added by dsuden 6 years ago.
Shows how Web+ added a slash to the end of the URL.

Download all attachments as: .zip

Change History (3)

by dsuden, 6 years ago

Attachment: slashadded.png added

Shows how Web+ added a slash to the end of the URL.

comment:1 by luroh, 5 years ago

Component: - GeneralApplications/WebPositive
Owner: changed from nobody to pulkomandy

comment:2 by jessicah, 5 years ago

Resolution: fixed
Status: newclosed

I can confirm this as fixed with latest changes in hrev47311, finally! \o/

Note: See TracTickets for help on using tickets.