Opened 4 years ago

Closed 4 years ago

#11812 closed bug (fixed)

Webpositive: Google Images

Reported by: vidrep Owned by: pulkomandy
Priority: normal Milestone: R1
Component: Applications/WebPositive Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

When using Google Images, the selected image is not displayed (see screenshot1).

Attachments (2)

screenshot1.png (676.0 KB) - added by vidrep 4 years ago.
screenshot2.png (951.6 KB) - added by vidrep 4 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (7)

Changed 4 years ago by vidrep

Attachment: screenshot1.png added

comment:1 Changed 4 years ago by pulkomandy

Google Image does not use this "banner with image below" mode here. How can I trigger that?

comment:2 Changed 4 years ago by X512

Reproducable with hrev49662. Steps to reproduce: 1) Open https://www.google.co.jp/search?q=haiku+os&tbm=isch in Webpositive. 2) Click to any image in list. 3) Empty black rectangle is displayed under images instead of image details.

comment:3 Changed 4 years ago by X512

Similar problem with search field in youtube. Search field is invisible, but works.

comment:4 Changed 4 years ago by vidrep

hrev49816 x86_gcc2 HaikuWebKit 1.5.0 WebKit 601.1.30 Google images still does not show enlarged image with links to page. see screenshot2 (attached)

Last edited 4 years ago by vidrep (previous) (diff)

Changed 4 years ago by vidrep

Attachment: screenshot2.png added

comment:5 Changed 4 years ago by pulkomandy

Resolution: fixed
Status: newclosed

It will be fixed in the next release (1.5.1).

Note: See TracTickets for help on using tickets.