Opened 5 years ago

Closed 5 weeks ago

#12259 closed bug (duplicate)

[Icon-O-Matic] fails to render HVIF icon

Reported by: diver Owned by: stippi
Priority: normal Milestone: Unscheduled
Component: Applications/Icon-O-Matic Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: #13978 Blocking:
Platform: All

Description

hrev49474.

Icon-O-Matic fails to render HVIF icon converted from SVG image. Both are attached for examination.

Attachments (3)

WebKit_logo.svg (241.4 KB ) - added by diver 5 years ago.
WebKit_logo.hvif (15.4 KB ) - added by diver 5 years ago.
WebKit_logo.png (502.6 KB ) - added by diver 5 weeks ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (10)

by diver, 5 years ago

Attachment: WebKit_logo.svg added

by diver, 5 years ago

Attachment: WebKit_logo.hvif added

comment:1 by diver, 5 years ago

Summary: [Icon-O-Matic] doesn't re[Icon-O-Matic] fails to render HVIF icon

comment:2 by diver, 6 weeks ago

Still here after hrev54246.

comment:3 by pulkomandy, 5 weeks ago

Do you have a reference rendering? Rendering in WebPositive is even worse than in Icon-O-Matic.

by diver, 5 weeks ago

Attachment: WebKit_logo.png added

comment:4 by pulkomandy, 5 weeks ago

So it seems to import mostly correctly except for the grey thing on the top that is not transparent as it should?

comment:5 by diver, 5 weeks ago

It imports mostly correct but if you save it to .hvif file you can't open it - it justs shows empty canvas.

comment:6 by pulkomandy, 5 weeks ago

Ah, ok. Possibly related to #13978 then, as this SVG seems quite complex with lots of details.

comment:7 by pulkomandy, 5 weeks ago

Blocked By: 13978 added
Resolution: duplicate
Status: newclosed

Confirmed as duplicate, with 256 paths, shapes and styles there is barely enough to store the ring at the top, and everything else is lost.

Note: See TracTickets for help on using tickets.