Opened 3 years ago

Last modified 11 months ago

#12846 new bug

WebPositive fails to login on Outlook.com

Reported by: Giova84 Owned by: pulkomandy
Priority: normal Milestone: Unscheduled
Component: Applications/WebPositive Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

See the error (image as attachment) which appears on the Outlook.com page when I attempt to login using WebPositive.

hrev50382

Attachments (2)

WebPositive_Outlook_Error.png (83.3 KB ) - added by Giova84 3 years ago.
screenshot.2257.png (48.8 KB ) - added by sneaky 8 months ago.
Updated error details with different key/value pairs

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

by Giova84, 3 years ago

comment:1 by Giova84, 3 years ago

I've noticed that during these months the webkit and webpositive were updated, but this issue still occurs today, on hrev51051

Currently, on Haiku, I am able to login on outlook.com only using QupZilla: when I login on outlook.com using QupZilla, the web interface is switched to the "light version" and works quite well: i guess that outlook.com switch itself to the "light version" because detects QupZilla as "unsopported browser", but this doesn't occurs with WebPositive.

comment:2 by cocobean, 11 months ago

Giova84 - Outlook.com works fine with Otter Browser 1.0.01/WebKit 602.1 on Haiku hrev52716 x86_gcc2. With WebPositive/Webkit 606.1.4, I can login but confirm getting a similar "serverside" error with Microsoft Exchange server from its supported/unsupported browser detection testing.

Last edited 11 months ago by cocobean (previous) (diff)

by sneaky, 8 months ago

Attachment: screenshot.2257.png added

Updated error details with different key/value pairs

Note: See TracTickets for help on using tickets.