Opened 3 years ago

Closed 2 years ago

Last modified 2 years ago

#13288 closed bug (duplicate)

Empty URL locator for "target=_blank" links

Reported by: humdinger Owned by: pulkomandy
Priority: normal Milestone: Unscheduled
Component: Applications/WebPositive Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

This is hrev50931.

Web+ opens links that have a target="_blank" or target="TestName" in a tab with an empty locator. If you switch to another tab and back again, the URL from that other tab is inserted into the locator. I attached a smal html file that has links with different "targets" set.

I stumble on that every time I click a link at GMail, for example. Workaround: click with the middle mouse button.

Attachments (1)

link-test (822 bytes ) - added by humdinger 3 years ago.
links with different "targets"

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

by humdinger, 3 years ago

Attachment: link-test added

links with different "targets"

comment:1 by pulkomandy, 3 years ago

This is because of http://cgit.haiku-os.org/haiku/commit/src/apps/webpositive?id=905ee3fb8fde036bd8233479ca7b82df069bf62f. When creating a new tab, Web+ automatically focuses the URL bar, so the URL is "locked" and cannot be set.

Related ML discussion: http://marc.info/?l=haiku-commits&m=147791201212713&w=2

comment:2 by pulkomandy, 2 years ago

Blocked By: 13548 added
Resolution: duplicate
Status: newclosed

comment:3 by pulkomandy, 2 years ago

Blocked By: 13548 removed

(In #13548) Applied in hrev51203. Thanks!

Note: See TracTickets for help on using tickets.