Opened 21 months ago

Last modified 21 months ago

#13603 new bug

No sound with Creative SB Live!

Reported by: lelldorin Owned by: korli
Priority: normal Milestone: Unscheduled
Component: Drivers/Audio/emuxki Version: R1/Development
Keywords: Creative SB Live Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

Creative SB Live! 24-bit (CA0106) Integrated Audio Processor [MSI]

My computer have no sound, is there a chance to get a driver in the future? I add all informations i can get about my computer using BeSlySAT.

Attachments (2)

MSI-NoSound-Lelldorin.txt (2.1 KB) - added by lelldorin 21 months ago.
Exported text file (BeSlySAT)
BeSlySAT_UserDatabase_5-07-14-2017-Fri-Jul.zip (114.6 KB) - added by lelldorin 21 months ago.
Exported data from BeSlySAT

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

Changed 21 months ago by lelldorin

Attachment: MSI-NoSound-Lelldorin.txt added

Exported text file (BeSlySAT)

comment:1 Changed 21 months ago by lelldorin

Has a Patch: set

Changed 21 months ago by lelldorin

Exported data from BeSlySAT

comment:2 Changed 21 months ago by diver

Component: - GeneralDrivers/Audio/emuxki
Owner: changed from nobody to korli
Summary: My MSI computer have no soundNo sound with Creative SB Live!

comment:3 Changed 21 months ago by pulkomandy

Has a Patch: unset

comment:4 Changed 21 months ago by korli

It seems you installed OSS which overrides the Haiku driver.

Please consider attaching relevant files directly to the ticket as described in https://dev.haiku-os.org/wiki/ReportingBugs.

You could try to blacklist the firewire driver.

Note: See TracTickets for help on using tickets.