Opened 12 months ago

Last modified 2 months ago

#13754 new bug

Mouse + keyboard input non-functional after install

Reported by: kallisti5 Owned by: nobody
Priority: high Milestone: Unscheduled
Component: Servers/input_server Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description (last modified by kallisti5)

An issue has crept up as of hrev51503 where the mouse + keyboard are non-functional in emulated environments.

Some minor initial investigation in #13546

Change History (6)

comment:1 Changed 12 months ago by kallisti5

Description: modified (diff)

comment:2 Changed 12 months ago by kallisti5

Description: modified (diff)

comment:3 Changed 4 months ago by waddlesplash

Anyone seen this since then?

comment:4 Changed 4 months ago by diver

Seen it again yesterday. And a few times in the last 8 month.

comment:5 Changed 3 months ago by waddlesplash

Had an incident today where touchpad & keyboard were working but then suddenly stopped doing so (real hardware, x64, recent hrev.) Pressing the power button initiated an ACPI shutdown, and after rebooting there was no relevant information in the syslog. Jessica mentioned on IRC having experienced similar issues.

comment:6 Changed 2 months ago by waddlesplash

Milestone: R1/beta1Unscheduled

This seems to happen extremely infrequently, and besides the 4 people in this ticket I don't know if anyone else has reported it, so for now, moving out of beta1.

Note: See TracTickets for help on using tickets.