Opened 3 years ago

Closed 19 months ago

Last modified 3 months ago

#13912 closed bug (duplicate)

XHCI::LinkDescriptorForPipe page fault

Reported by: agildehaus Owned by: nobody
Priority: normal Milestone:
Component: Drivers/USB/XHCI Version: R1/Development
Keywords: Cc: GregCrain
Blocked By: #12929 Blocking:
Platform: All

Description

I have very frequent visits to KDL that occur at boot and are always related to the same XHCI call (LinkDescriptorForPipe). About half my boots result in this trip to KDL, otherwise it works fine.

Please let me know of any additional information I need to provide. I can reproduce this quite easily.

Attachments (2)

IMG_20171229_054909.jpg (349.2 KB ) - added by agildehaus 3 years ago.
KDL #1
IMG_20171228_151559.jpg (410.3 KB ) - added by agildehaus 3 years ago.
KDL #2

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

by agildehaus, 3 years ago

Attachment: IMG_20171229_054909.jpg added

KDL #1

by agildehaus, 3 years ago

Attachment: IMG_20171228_151559.jpg added

KDL #2

comment:1 by waddlesplash, 3 years ago

Cc: GregCrain added
Component: - GeneralDrivers/USB/XHCI

Please post a copy of /var/log/syslog, as well as the output of the listdev and listusb commands.

Also CC'ing GregCrain, our burgeoning XHCI expert...

comment:2 by pulkomandy, 21 months ago

Milestone: UnscheduledR1/beta2

comment:3 by waddlesplash, 19 months ago

Blocked By: 12929 added
Resolution: duplicate
Status: newclosed

comment:4 by nielx, 3 months ago

Milestone: R1/beta2

Remove milestone for tickets with status = closed and resolution != fixed

Note: See TracTickets for help on using tickets.