Opened 2 months ago

Last modified 2 months ago

#14612 new bug

R1/beta1 64-bit: KDL when trying to boot from USB

Reported by: KevinAdams Owned by: nobody
Priority: normal Milestone: Unscheduled
Component: - General Version: R1/beta1
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

I am getting thrown into KDL when trying to boot the 64bit Beta1 image from USB. I get passed all the symbols on the boot screen, then get to the blue background and it pauses for a few seconds, and then goes into KDL before getting to the Installer.

The USB drive does boot successfully on another machine.

Hardware Summary

CPU Intel(R) Core(TM) i7-4790K CPU @ 4.00GHz
RAM 16.0GB
Motherboard MSI Z97 PC Mate(MS-7850)
Graphics NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
Hard Drive (boot) 938GB SanDisk Ultra II 960GB (SATA)
Hard Drive 2410GB MLC PCIe ioDrive2 Duo
Optical Drives No optical disk drives detected
Audio High Definition Audio Device

Attachments (1)

KDL.jpg (2.6 MB) - added by KevinAdams 2 months ago.

Change History (4)

Changed 2 months ago by KevinAdams

Attachment: KDL.jpg added

comment:1 Changed 2 months ago by diver

Can you try another USB thumb to make sure?

comment:2 Changed 2 months ago by KevinAdams

I tried another USB drive and it did not work either. But then I tried a different USB port and it worked. Seems to be a USB3 issue?

comment:3 Changed 2 months ago by diver

It's possible but from the KDL image it doesn't look like it though.

Note: See TracTickets for help on using tickets.