Opened 5 months ago

Last modified 5 months ago

#14678 new bug

Layout issue in Expander

Reported by: hitech Owned by: nobody
Priority: normal Milestone: Unscheduled
Component: Applications/Expander Version: R1/beta1
Keywords: Layout Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: x86-64

Description (last modified by humdinger)

When specifying a non-existing destination directory, the Expander opens an alert asking the user if he really wants to create a new directory. In this alert winndow, there is an unusually large spacing between the alert symbol and the text:

Screenshot of the alert (note the large gap between the alert symbol and the text)

Attachments (2)

Bitmap Clip (15.7 KB) - added by hitech 5 months ago.
Screenshot of the alert (note the large gap between the alert symbol and the text)
expander.png (15.7 KB) - added by hitech 5 months ago.
Screenshot of the alert (note the large gap between the alert symbol and the text)

Download all attachments as: .zip

Change History (5)

Changed 5 months ago by hitech

Attachment: Bitmap Clip added

Screenshot of the alert (note the large gap between the alert symbol and the text)

Changed 5 months ago by hitech

Attachment: expander.png added

Screenshot of the alert (note the large gap between the alert symbol and the text)

comment:1 Changed 5 months ago by hitech

You may ignore or delete the "Bitmap clip" attachment, it's the same picture as "expander.png".

comment:2 Changed 5 months ago by humdinger

Description: modified (diff)

Cannot reproduce in r1beta1.

comment:3 Changed 5 months ago by diver

I think I saw it a few weeks ago.

Note: See TracTickets for help on using tickets.