Opened 2 months ago

Last modified 6 hours ago

#15075 new bug

64bit nightly image fails to completely boot

Reported by: humdinger Owned by: nobody
Priority: normal Milestone: Unscheduled
Component: - General Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: #14986 Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

This is hrev53142-x86_64

Installing this hrev as 32bit version works with no problems, the 64bit however ends with just the mouse pointer on blue background. I can call the TeamMonitor with CTRL+ALT+DEL and start Deskbar&Tracker from there.

I see unusual CPU usage in Registrar's "main_mine" thread and launch_daemon's "main worker" thread. Syslog attached.

Attachments (1)

syslog_hrev53142-x86_64 (199.5 KB) - added by humdinger 2 months ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (9)

Changed 2 months ago by humdinger

Attachment: syslog_hrev53142-x86_64 added

comment:1 Changed 2 months ago by waddlesplash

I don't really see anything unusual in the syslog...

comment:2 Changed 4 weeks ago by waddlesplash

Still happens?

comment:3 Changed 4 weeks ago by humdinger

Yes. Still the same with hrev53208, 64bit.

comment:4 Changed 7 days ago by waddlesplash

Blocking: 15094 added

comment:5 Changed 7 days ago by waddlesplash

Blocked By: 15094 added
Blocking: 15094 removed

comment:6 Changed 7 days ago by waddlesplash

Please retest after hrev53243; it likely fixes this.

comment:7 Changed 4 days ago by humdinger

Sadly, it does not. hrev53257 shows the same issue.

comment:8 Changed 6 hours ago by waddlesplash

Blocked By: 14986 added; 15094 removed

High CPU usage in the main_mime thread is also observed in #14986; likely related.

Note: See TracTickets for help on using tickets.