Opened 10 months ago

Closed 10 months ago

Last modified 10 months ago

#15442 closed bug (duplicate)

Staples does not open

Reported by: WildKeccak Owned by: pulkomandy
Priority: normal Milestone: Unscheduled
Component: Applications/WebPositive Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: #13887 Blocking:
Platform: All

Description

When I tried to open https://www.staples.com/, it spends a lot of time starting to load the page, but never really finishes.

Attachments (2)

screenshot2.png (122.8 KB ) - added by WildKeccak 10 months ago.
Before
screenshot3.png (142.6 KB ) - added by WildKeccak 10 months ago.
After

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

by WildKeccak, 10 months ago

Attachment: screenshot2.png added

Before

by WildKeccak, 10 months ago

Attachment: screenshot3.png added

After

comment:1 by waddlesplash, 10 months ago

Component: - GeneralApplications/WebPositive
Owner: changed from nobody to pulkomandy

Please at least take the time to try and set the proper components on tickets you open.

comment:2 by pulkomandy, 10 months ago

Blocked By: 13887 added
Resolution: duplicate
Status: newclosed

Also you have already opened this bug twice.

comment:3 by WildKeccak, 10 months ago

Please, it's not what it seems.

The first and second bug should have been "Staples has rendering issues" but that's not how it was discovered. This bug is different, because Staples doesn't load at all.

comment:4 by WildKeccak, 10 months ago

See attachments.

Note: See TracTickets for help on using tickets.