Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

#1579 closed bug (fixed)

app_server crashes (rev.22595)

Reported by: rdmr Owned by: axeld
Priority: normal Milestone: R1
Component: Servers/app_server Version: R1/pre-alpha1
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

When running haiku natively app_server crashes and shows(consoled?) debugger (but not KDL). Tested with rev.22595 and rev.22589 before.

  • At rev.22589 it was only showing blue screen than lands to gdb.
  • At rev 22595 it shows blue screen with mouse cursor but also with right LCD resolution(1680x1050). But this also lands to gdb.

Added screenshot of rev.22595.

I was able to use it natively before, but after EDID changes(i think this is the problem cause if i'm not wrong) I can't use it anymore.


Specifications: HP nx8220

  • Centrino 1.86 GHz
  • ATI Radeon Mobility X600 (64MB)
  • 2GB Ram

Attachments (1)

crash.jpg (237.9 KB) - added by rdmr 12 years ago.
rev.22595 app_server crash screenshot

Download all attachments as: .zip

Change History (3)

Changed 12 years ago by rdmr

Attachment: crash.jpg added

rev.22595 app_server crash screenshot

comment:1 Changed 12 years ago by rdmr

Seems to be fixed at rev.22596. Tested with rev.22597 and can use Haiku natively again.

comment:2 Changed 12 years ago by axeld

Resolution: fixed
Status: newclosed

Hm, actually, hrev22595 should have fixed this problem already; I guess I'll have to look into it later, again.

Note: See TracTickets for help on using tickets.