Opened 10 months ago

Last modified 10 months ago

#16290 new bug

KDL in vm_remove_all_page_mappings_if_unaccessed

Reported by: cmkat Owned by: nobody
Priority: normal Milestone: Unscheduled
Component: System/Kernel Version: R1/beta2
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Platform: All

Description

I had just the telegram and webpositive open.

Attachments (5)

photo_2020-06-21_20-35-02.jpg (71.0 KB ) - added by cmkat 10 months ago.
photo_2020-06-21_20-38-34.jpg (58.6 KB ) - added by cmkat 10 months ago.
photo_2020-06-22_03-14-59.jpg (116.0 KB ) - added by cmkat 10 months ago.
photo_2020-06-21_20-39-08.jpg (81.8 KB ) - added by cmkat 10 months ago.
photo_2020-06-21_20-39-27.jpg (73.4 KB ) - added by cmkat 10 months ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (9)

by cmkat, 10 months ago

by cmkat, 10 months ago

by cmkat, 10 months ago

by cmkat, 10 months ago

by cmkat, 10 months ago

comment:1 by mmlr, 10 months ago

The very first line with the panic message is very important. It can be made out in most shots, but the third one is different and doesn't contain it. The two sets of KDL don't really look related, did they happen at the same time?

The first set with the GPF look like something went wrong with the paging structures. I am currently working there for other reasons and stumbled about some open questions with regard to TLB flushing that may be related here. Did this happen only once or are you able to reproduce?

Can you provide some details about your hardware? Easiest would be attaching a syslog.

in reply to:  1 comment:2 by cmkat, 10 months ago

I dont know how to reproduce it, but i suspect it happen while i am using webpositive around google, dont find any other explain, sorry if i did confuse, cause ths week took some photos from the screen to start to report it, actually my haiku is 21 hours working withouth any crash by now. Replying to mmlr:

The very first line with the panic message is very important. It can be made out in most shots, but the third one is different and doesn't contain it. The two sets of KDL don't really look related, did they happen at the same time?

The first set with the GPF look like something went wrong with the paging structures. I am currently working there for other reasons and stumbled about some open questions with regard to TLB flushing that may be related here. Did this happen only once or are you able to reproduce?

Can you provide some details about your hardware? Easiest would be attaching a syslog.

comment:3 by cmkat, 10 months ago

are random crash while using webpositve i thing :3

comment:4 by diver, 10 months ago

Component: - GeneralSystem/Kernel
Summary: KDL doing nothingKDL in vm_remove_all_page_mappings_if_unaccessed
Note: See TracTickets for help on using tickets.