Opened 2 years ago

Closed 2 years ago

Last modified 2 years ago

#16330 closed bug (duplicate)

MediaPlayer settings aren't acted upon

Reported by: BeOSR Owned by: stippi
Priority: normal Milestone: Unscheduled
Component: Applications/MediaPlayer Version: R1/beta2
Keywords: Cc:
Blocked By: #7732 Blocking:
Platform: All

Description

After having changed MediaPlayer settings (e.g. resume or volume of background clips), these aren't effected.

Change History (3)

comment:1 by nephele, 2 years ago

Could you be a bit more specific? the volume slider works fine for me, or do you mean something diferent?

As for resuming the setting only affects whether it saves the position on the file, not if it uses it. (maybe that should be made clearer or changed though?)

comment:2 by diver, 2 years ago

Blocked By: 7732 added
Component: - GeneralApplications/MediaPlayer
Keywords: MediaPlayer settings removed
Owner: changed from nobody to stippi
Resolution: duplicate
Status: newclosed

comment:3 by BeOSR, 2 years ago

Actually, the behaviour differs whether the mediafile is on a BeFS volume or something else.

Open MediaPlayer -> Settings... In Play mode, you can choose when to resume: always, never or ask every time. This is correctly picked up now, where it used to resume by default.

For Volume of background clips, you can choose Full volume, Low volume or Muted. Independent of the setting one chooses, the clip will play at full volume if it resides on a non-BeFS volume (in my case, a FAT volume for data-exchange). If the clip sits on a BeFS volume, it works as supposed.

Note: See TracTickets for help on using tickets.