Opened 11 years ago

Closed 11 years ago

Last modified 11 years ago

#2523 closed bug (fixed)

Invalid Argument while trying to configure and/or make packages in Haiku

Reported by: scottmc Owned by: axeld
Priority: normal Milestone: R1
Component: - General Version: R1/pre-alpha1
Keywords: Cc: fredrik.holmqvist@…
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

I've bee running into this one quite a bit in the past week or so. Attached are a couple screenshots. Not sure if this is related to the invalid opcode issue or if this is something else.

Attachments (3)

invalid-argument-spiff.png (117.2 KB ) - added by scottmc 11 years ago.
gdb-invalid-arg-tiff.png (111.9 KB ) - added by scottmc 11 years ago.
XABCD.png (71.6 KB ) - added by scottmc 11 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (7)

by scottmc, 11 years ago

Attachment: invalid-argument-spiff.png added

by scottmc, 11 years ago

Attachment: gdb-invalid-arg-tiff.png added

by scottmc, 11 years ago

Attachment: XABCD.png added

comment:1 by scottmc, 11 years ago

Seems this still happens in hrev26573, so it wasn't fixed by hrev26531 afterall.

comment:2 by scottmc, 11 years ago

With hrev26943 I have not yet seen this one show up, and that's after some heavy building/compiling sessions. So I think this one is ok to close.

comment:3 by axeld, 11 years ago

Resolution: fixed
Status: newclosed

Just reopen it if it occurs again.

comment:4 by tqh, 11 years ago

Cc: fredrik.holmqvist@… added

I need to check this on my machine, always when I've crashed in Haiku thru Firefox I've seen that Invalid Argument. I just assumed that was normal.

Note: See TracTickets for help on using tickets.