Opened 10 years ago

Closed 4 years ago

#2933 closed bug (fixed)

Real time audio and video is not enabled by default

Reported by: miqlas Owned by: marcusoverhagen
Priority: normal Milestone: R1
Component: Servers/media_server Version: R1/pre-alpha1
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: x86

Description

Real time audio and video is not enabled by default, but i think it can be enabled by default.

Change History (8)

comment:1 Changed 10 years ago by scottmc

IIRC the default on BeOS was to have these be off as it is currently on Haiku.

comment:2 Changed 10 years ago by jackburton

These checkboxes doesn't do anything in Haiku ATM. We should just remove them, since the system should handle those automatically, IMHO.

comment:3 Changed 10 years ago by scottmc

Or maybe, just maybe.... drum roll please... we have them disable the serial debugging which seems to cause the skipping audio issues reporting in several other tickets?

comment:4 Changed 9 years ago by scottmc

Is this even still an issue?

comment:5 Changed 9 years ago by stargatefan

Someone close this ticket. this is such a non issue. realtime audio isn't even realtime. so long as the audio/video stream have goo synce the users knows not the difference between a 10-150msec delay.

comment:6 Changed 9 years ago by tqh

Don't. It's a valid issue, but more because of comment:2.

comment:7 Changed 6 years ago by miqlas

Hi!

In hrev46130 i can't see any checkbox for real-time playback in MediaPrefs. Then: You can close this ticket. Thanks.

comment:8 Changed 4 years ago by pulkomandy

Resolution: fixed
Status: newclosed

Right, the useless checkbox was removed.

Note: See TracTickets for help on using tickets.