Opened 14 years ago

Closed 14 years ago

Last modified 14 years ago

#31 closed bug (fixed)

AppServer don't want to work with NVidia GeForce FX 5700

Reported by: sagrer@… Owned by: marcusoverhagen
Priority: normal Milestone: R1
Component: System/Kernel Version:
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

Revision 13345. Works only in safe mode (fake appserver launchs) when NVidia GeForce FX 5700 installed. But when i changed it to NVidia Geforce 2 MX 400 - worked fine.

Snapshot from 18 06 2005 worked fine with NVidia GeForce FX 5700.

Change History (6)

comment:1 by jackburton, 14 years ago

Component: ServersKernel

comment:2 by jackburton, 14 years ago

Does this still happens ? If so, please report. Anyway, this looks like a driver issue.

comment:3 by sagrer@…, 14 years ago

now Haiku with main appserver launch's with this graphic card (it was so since Tue Jul 26, 2005 7:47 am (i dont know revision number), as i posted here http://haiku-os.org/forums/viewtopic.php?t=463 (rudolfc answered there %) ) , but in this revision i can change only resolution, but no colour mode (it was always 8 bit) ), and, i can't say since what, because i did not updated from SVN a lot of time, so now (i has revision 16315, but compiled some more early - a day before this checkout), - by default Haiku launchs in 800x600 8 bit colour, but now screen preferences dialog works fine and can change mode to 1024x768 32bin colour - it works! :). Only thing that it don't want to remember screen settings, and i must every boot launch screen preferences and change them, but i thing it is not a big problem for pre-alpha :)

P.S. sorry for bad english

comment:4 by jackburton, 14 years ago

Status: newclosed

comment:5 by jackburton, 14 years ago

Resolution: fixed

comment:6 by jackburton, 14 years ago

I'm closing this bug. Please open a different bug (if needed) for the problem you're experiencing

Note: See TracTickets for help on using tickets.