Opened 11 years ago

Closed 11 years ago

#3129 closed bug (duplicate)

Console debugging output doesn't always resume on key press

Reported by: PieterPanman Owned by: axeld
Priority: normal Milestone: R1
Component: Servers/syslog_daemon Version: R1/pre-alpha1
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

When I boot my system with console debugging output enabled from the boot menu, it stops after each page, which is excellent. When I hit enter on the first few pages it always continues to the next page. However, after a few pages I actually have to hit any key many times to make it continue, it just doesn't seem to register the key press. I usually just hold down the space bar until it continues, which may vary from 1 to 5 seconds. Attached is my lspci from linux. What else may be useful to help debugging this?

I guessed the trac component, please change as you see fit.

Attachments (1)

lspci.txt (8.8 KB) - added by PieterPanman 11 years ago.
lspci of my laptop

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

Changed 11 years ago by PieterPanman

Attachment: lspci.txt added

lspci of my laptop

comment:1 Changed 11 years ago by Adek336

also #2918

comment:2 Changed 11 years ago by PieterPanman

Oh right, didn't see that one, my bad. You can close this one, I'll leave a note at #2918 referring to this ticket. Thanks Adek.

comment:3 Changed 11 years ago by korli

Resolution: duplicate
Status: newclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.