Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

Last modified 10 years ago

#3718 closed bug (invalid)

Haiku won't boot (appserver)

Reported by: PieterPanman Owned by: axeld
Priority: normal Milestone: R1
Component: Servers/app_server Version: R1/pre-alpha1
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

Not sure when this started, but I compiled the latest haiku from xubuntu (30038), with the following optional packages: AddOptionalHaikuImagePackages APR APR-util Beam BeBook BeHappy BePDF Bluetooth Development Firefox LibLayout OpenSSH OpenSSL P7zip Pe Perl Subversion Tar Vision VLC Welcome WonderBrush Yasm ;

It starts with the normal blue screen, but then crashes in app server. See attached screenshots. Haiku has worked fine on my laptop. Meanwhile, I'm going to binary search for a working revision :)

Attachments (2)

1. gdb.JPG (159.3 KB) - added by PieterPanman 10 years ago.
gdb screenshot
2.kdl teams.JPG (196.7 KB) - added by PieterPanman 10 years ago.
I entered KDL and typed the teams command

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

Changed 10 years ago by PieterPanman

Attachment: 1. gdb.JPG added

gdb screenshot

Changed 10 years ago by PieterPanman

Attachment: 2.kdl teams.JPG added

I entered KDL and typed the teams command

comment:1 Changed 10 years ago by PieterPanman

Should probably mention I'm running VESA mode

comment:2 Changed 10 years ago by mmlr

Resolution: invalid
Status: newclosed

Removing the stale object files in "generated/objects/haiku/x86/release/libs/freetype2" will resolve this.

comment:3 Changed 10 years ago by PieterPanman

Hmm, thought I did a clean build, I'm trying again. Thanks for the feedback.

comment:4 Changed 10 years ago by PieterPanman

That must have been it, since it is now working fine again after a full rebuild. Thank you!

Note: See TracTickets for help on using tickets.