Opened 11 years ago

Closed 11 years ago

Last modified 11 years ago

#3867 closed bug (invalid)

intel hd audio driver (hda) using 100% of CPU 0 power.

Reported by: brunobratwurst Owned by: axeld
Priority: normal Milestone: R1
Component: Drivers/Audio/HDA Version: R1/pre-alpha1
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: x86

Description

Haiku 30.April 2009 after moving the hda driver to the desktop and rebooting, I am able to use USB-Mouse and USB-Pendrive.

Also the power/speed of the two processors are normal.

The sound is working though.

Attachments (2)

syslog.txt (328.5 KB ) - added by brunobratwurst 11 years ago.
syslog (328.5 KB ) - added by brunobratwurst 11 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

by brunobratwurst, 11 years ago

Attachment: syslog.txt added

by brunobratwurst, 11 years ago

Attachment: syslog added

comment:1 by anevilyak, 11 years ago

Component: Audio & VideoDrivers/Audio/HDA
Owner: changed from marcusoverhagen to axeld

comment:2 by axeld, 11 years ago

Resolution: invalid
Status: newclosed

You must not install OpenSound and the hda driver at the same time, if hda is actually used.

comment:3 by brunobratwurst, 11 years ago

I had the problem before I installed OpenSound. I think I sent the wrong syslog, then.

Without moving the hda driver to the desktop the usb-devices will not work. I will try to do some more test tomorrow.

Thx anyway for looking into this.

comment:4 by axeld, 11 years ago

If the problem persists with only the HDA driver installed, please just reopen this bug with an updated syslog.

Note: See TracTickets for help on using tickets.