Opened 9 years ago

Closed 6 years ago

#5957 closed bug (duplicate)

Network Preference crashes on Apply button on a system without network adapters

Reported by: PieterPanman Owned by: axeld
Priority: normal Milestone: R1
Component: Preferences/Network Version: R1/Development
Keywords: alpha2 Cc:
Blocked By: #7038 Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

  • Get a system that has no network adapter
  • Launch the networks preference
  • hit the apply button
  • crash.

See the screenshot for the crash
P.S. I don't have an Alpha 2 version yet in Trac.

Attachments (1)

Screenshot-Haiku - VMware Player.png (150.8 KB ) - added by PieterPanman 9 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

by PieterPanman, 9 years ago

comment:1 by phoudoin, 9 years ago

The initial issue is that without network device, no settings should be displayed and eventually applied in the first place ;-)

Another, more visual network preference is in the work under src/tests/kits/net/preflet, which won't have this kind of incoherency.

comment:2 by PieterPanman, 9 years ago

Yeah, I'm aware of the new development, I hope it gets integrated sooner than later. Maybe now that R1A2 is out, it can be integrated and it will get more attention. In the mean time, it is probably not so hard to fix this small issue. At least the Apply button should be disabled if there's nothing to apply... Unfortunately, I'm occupied this month, and the next...

comment:3 by diver, 6 years ago

Blocked By: 7038 added
Resolution: duplicate
Status: newclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.