Opened 9 years ago

Closed 22 months ago

#6077 closed bug (not reproducible)

Haiku crashes on startup

Reported by: brunobratwurst Owned by: nobody
Priority: normal Milestone: R1
Component: System/Kernel Version: R1/alpha2
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description (last modified by diver)

After not using Haiku a few days It runs into problems short after start by building the leaf menu. I had a few problems shutting down Haiku. It just froze if I did not close the network connection manulally.

Maybe some idea?

Attachments (3)

syslog (261.0 KB ) - added by brunobratwurst 9 years ago.
listdev (3.4 KB ) - added by brunobratwurst 9 years ago.
boot.jpg (446.2 KB ) - added by brunobratwurst 9 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (7)

by brunobratwurst, 9 years ago

Attachment: syslog added

by brunobratwurst, 9 years ago

Attachment: listdev added

comment:1 by brunobratwurst, 9 years ago

maybe something to do with setwep, since it crashes and after "co" the Menubar will load and the networkconnection is up and running immediately which was not the case before...

I assume Haiku is crashing while setwep is configuring its settings... mailbox is not showing up in R1a2

by brunobratwurst, 9 years ago

Attachment: boot.jpg added

comment:2 by diver, 5 years ago

Component: - GeneralSystem/Kernel
Description: modified (diff)
Owner: changed from nobody to axeld
Platform: x86All

This was probably fixed in the meantime. Close it?

comment:3 by axeld, 2 years ago

Owner: changed from axeld to nobody
Status: newassigned

comment:4 by waddlesplash, 22 months ago

Resolution: not reproducible
Status: assignedclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.