Opened 9 years ago

Closed 8 years ago

#6382 closed bug (fixed)

Incorrectly triggered tool tip on tab toolbar.

Reported by: mmadia Owned by: leavengood
Priority: normal Milestone: R1
Component: Applications/WebPositive Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking: #6588
Has a Patch: no Platform: All

Description

Haiku hrev37669 + WebPositive hrev535.

Hovering the mouse over any tab or in any empty region in the tab toolbar will trigger the display of the "Double-click or middle-click to open new tab." This is incorrect behavior when hovering over an existing tab.

Attachments (1)

webpositive-faulty-tooltip.png (14.8 KB) - added by mmadia 9 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (7)

Changed 9 years ago by mmadia

comment:1 Changed 9 years ago by diver

Component: Applications/ReadOnlyBootPromptApplications/WebPositive

comment:2 Changed 9 years ago by bonefish

Blocking: 6588 added

(In #6588) Indeed a dup of #6382.

comment:3 Changed 8 years ago by leavengood

Owner: changed from stippi to leavengood
Status: newassigned

This was annoying me too before I even saw this bug. Let's see if I can crank out a fix in a few minutes.

comment:4 Changed 8 years ago by Disreali

I only get the "Double-click or Middle-click to open new tab" tooltip when the cursor is over the empty part of the tab toolbar, not on the tabs. hrev39887-2h with Web+ hrev547.

comment:5 Changed 8 years ago by leavengood

It takes a certain sequence to make it happen, namely that you need to pull the mouse down off the tab bar and then when you bring it back up, even over a tab, it says the default tooltip instead of the tab tooltip. I've pretty much narrowed it down in the code, just a matter of a bit more debugging and testing to fix it.

comment:6 Changed 8 years ago by leavengood

Resolution: fixed
Status: assignedclosed

Fixed in Web+ revision 556.

Note: See TracTickets for help on using tickets.