Opened 9 years ago

Closed 5 years ago

#6691 closed bug (no change required)

Web+ doesn't open links from within other applications

Reported by: Meanwhile Owned by: nobody
Priority: normal Milestone: R1
Component: - General Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

In hrev38882 and Web+ SVN revision 545, the browser doesn't open links from within Vision or the About window.

Change History (5)

comment:1 Changed 9 years ago by anevilyak

Version: R1/alpha2R1/Development

Vision at least will try to open the URL via whatever the handler is set to for application/x-vnd.Be.URL.http . Can you check in the FileTypes preferences if Web+ is set for that or not?

Last edited 9 years ago by anevilyak (previous) (diff)

comment:2 Changed 9 years ago by Meanwhile

Web+ isn't listed in FileTypes/application, but maybe it's because of this: After updating the Haiku revision on my PC, I couldn't get Web+ started (error message) and did a manoeuvre after trying 'installoptionalpackage webpositive' and getting a message inside Terminal telling me what to do to reinstall (it correctly reported Web+ to be already installed). This consisted of typing in two lines in Terminal. After that Web+ worked again.

comment:3 Changed 9 years ago by luroh

May be [in part] related to #6180.

comment:4 Changed 5 years ago by scottmc

is this still present in recent builds?

comment:5 Changed 5 years ago by pulkomandy

Resolution: no change required
Status: newclosed

I don't think you can get into that kind of problems anymore with installoptionalpackage gone.

Note: See TracTickets for help on using tickets.