Opened 8 years ago

Closed 6 years ago

#6966 closed bug (no change required)

Webpositive - doesn't open a certain link, which works with bezilla

Reported by: cipri Owned by: stippi
Priority: high Milestone: R1
Component: Applications/WebPositive Version: R1/alpha2
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

With bezilla I can open the following link, but not with webpositive.

webmail.uni-wuerzburg.de

Change History (6)

comment:1 Changed 6 years ago by mmadia

Hi. Our WebKit port (and thus WebPositive) was updated in July. Could you retest this in a new nightly image and report back? http://www.haiku-files.org/haiku/development Thanks!

comment:2 Changed 6 years ago by cipri

when i write webmail.uni-wuerzburg.de the browser doesnt open it, it's like stuck, because it wants to open http://webmail.uni-wuerzburg.de , if i change http to https it works. So perhaps webpositive, should check that cases, and if it doesnt work with http, to try https. At least with Chrome it works without problems, and i dont need to extra specify that it's hppts and not http.

comment:3 Changed 6 years ago by aldeck

Priority: normalhigh

comment:4 Changed 6 years ago by mmadia

Could you try again? It seems to be working here in hrev45107 (though this may have been fixed on their end).

comment:5 Changed 6 years ago by cipri

yes, it works now.

comment:6 Changed 6 years ago by mmadia

Resolution: no change required
Status: newclosed

Closing and assuming it was fixed on the server side.

Note: See TracTickets for help on using tickets.