Opened 8 years ago

Closed 3 years ago

#7258 closed bug (fixed)

IMAP Folders feature not working

Reported by: stippi Owned by: axeld
Priority: normal Milestone: R1
Component: Servers/mail_daemon Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description (last modified by stippi)

When pressing the "IMAP Folders" button in the E-Mail preflet, I am presented with an empty window with another window in front of it requesting patience. :-) The mail_daemon will immediately peek one of the CPUs (the IMAP inbox thread). There seems to be no way to stop the operation other than killing the preflet. In one of my tries of leaving it running, the patience window eventually disappeared and the IMAP Foldes window showed an empty list (I assume it's a list, it doesn't have a border, just a white square). After pressing the Apply button, the window closed, but the CPU usage of mail_daemon persisted.

Change History (4)

comment:1 Changed 8 years ago by stippi

Description: modified (diff)

comment:2 Changed 7 years ago by pulkomandy

This seems to work for me after a ~1 second delay (hrev42944). Does it still happen ?

comment:3 Changed 7 years ago by axeld

Owner: changed from czeidler to axeld
Status: newin-progress

This is still broken in trunk depending on the mail server. Should hopefully be fixed once I'm done with it :-)

comment:4 Changed 3 years ago by axeld

Resolution: fixed
Status: in-progressclosed

This should work since quite some time now.

Note: See TracTickets for help on using tickets.