Opened 8 years ago

Closed 8 months ago

#7721 closed bug (invalid)

Comcast Mail does not work with haiku regardless of browser, webpositive effected.

Reported by: stargatefan Owned by: leavengood
Priority: low Milestone: R1
Component: Applications/WebPositive Version: R1/alpha3
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description (last modified by pulkomandy)

It just won't work, most of the ajax javascript components of the website work fine, with the exception of the mail client.

I am attaching the webpage code from the site, hopefully it provides some insights into the problem.

Attachments (1)

PageSource_772015185.html (596.8 KB ) - added by stargatefan 8 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

by stargatefan, 8 years ago

Attachment: PageSource_772015185.html added

comment:1 by aldeck, 7 years ago

Can you retry with a current Web+? i can't test since i don't have a comcast account.

comment:2 by pulkomandy, 6 years ago

Can you retry with a current Web+? i can't test since i don't have a comcast account.

comment:3 by pulkomandy, 5 years ago

Description: modified (diff)

Can anyone retry with a current Web+? i can't test since i don't have a comcast account.

comment:4 by pulkomandy, 5 years ago

Description: modified (diff)
Priority: normallow

Making this low priority since no one seems to care.

comment:5 by waddlesplash, 8 months ago

Resolution: invalid
Status: newclosed

No reply.

Note: See TracTickets for help on using tickets.