Opened 8 years ago

Closed 8 years ago

#7768 closed bug (invalid)

Adding a replicant to the desktop does not work in R1A3 from USB Flash in fail safe video mode

Reported by: Arnold Owned by: axeld
Priority: normal Milestone: R1
Component: Applications/Tracker Version: R1/alpha3
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: x86

Description

Must start HAIKU using fail safe video mode (VESA driver) Using HP Compaq 6000 EeS computer with videocard is the Intel Extreme Graphics 2 (Q45) (This brings only black screen therefor the fail-safe video mode)

Just dragging any replicant to the desktop, as soon as you release the mousebutton the outline disappears and no replicant is added.

(Creating replicants works just fine in R1A3 within virtualbox on macOSX, so probably related to the fail-safe mode)

Change History (4)

comment:1 by anevilyak, 8 years ago

Component: - GeneralApplications/Tracker
Owner: changed from nobody to axeld

Fail-safe mode has no influence whatsoever on replicant functionality.

comment:2 by axeld, 8 years ago

Are you booting in safe mode, or are you just choosing a fail-safe video mode? If you do the former, Tracker does not load backgrounds or replicants.

comment:3 by Arnold, 8 years ago

I tried this once again but this time I chose not to use Safe Mode only fail-safe video. This time I was able to create replicant(s). So definitely Safe Mode that doesn't allow this. Bug can be closed, for this is likely the wanted effect.

comment:4 by axeld, 8 years ago

Resolution: invalid
Status: newclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.