Opened 8 years ago

Closed 8 years ago

#8278 closed bug (invalid)

playmid -l errors out when trying to loop midi file using latest sdl-mixer

Reported by: scottmc Owned by: nobody
Priority: normal Milestone: R1
Component: - General Version: R1/alpha3
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

~> playmus -l pickin0.mid
BMediaEventLooper: SchedulingLatency is 750
BMediaRoster::Connect connection established!
BMediaRoster::GetParameterWebFor Unflattening 2215 bytes, 0x01030506, 0x00000001, 0x00000002, 0x00000003
Opened audio at 22050 Hz 16 bit stereo (LE), 4096 bytes audio buffer
Playing pickin0.mid
BMediaEventLooper: SchedulingLatency is 750
Suggested buffer duration 5000, size 1760
BMediaRoster::Connect connection established!
BMediaRoster::GetParameterWebFor Unflattening 2597 bytes, 0x01030506, 0x00000001, 0x00000002, 0x00000003
SoundPlayNode::SendNewBuffer, event scheduled much too late, lateness is 125653
SoundPlayNode::SendNewBuffer, event scheduled much too late, lateness is 79299
SoundPlayNode::SendNewBuffer, event scheduled much too late, lateness is 32894
Segmentation violation
~> 

Attachments (1)

pickin0.mid (831 bytes ) - added by scottmc 8 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (2)

by scottmc, 8 years ago

Attachment: pickin0.mid added

comment:1 by scottmc, 8 years ago

Resolution: invalid
Status: newclosed

meant to put this on haikuports, sorry for the noise.

Note: See TracTickets for help on using tickets.