Opened 7 years ago

Last modified 2 years ago

#8359 assigned bug

Choosing "onto" media in Installer requires extra click

Reported by: jstressman Owned by: nobody
Priority: normal Milestone: R1
Component: Kits/Interface Kit Version: R1/Development
Keywords: click Cc: jstressman@…
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

This could be a bug specific to virtualbox, but I can't duplicate on hardware due to a couple things...

When installing in vbox, I have just the source media (the boot image) and the target media (the Haiku partition).

When I go to select the target media, every time it only deselects the option on first click and I have to click a second time to actually select it. This has been present for a long time... many months at least.

On native hardware I can't duplicate possibly for a couple reasons... 1) booting to my USB drive boots straight into the OS, not the installer, and 2) I have a dozen options for target partitions rather than just the one.

(This is still present in hrev43789 but has been there for many months at least.)

Change History (2)

comment:1 Changed 7 years ago by diver

Component: Applications/InstallerKits/Interface Kit
Owner: changed from korli to axeld

I think this is actually an interface kit menu bug. I can reproduce the same problem in Tracker's Find panel and in Mail app.

comment:2 Changed 2 years ago by axeld

Owner: changed from axeld to nobody
Status: newassigned
Note: See TracTickets for help on using tickets.