Opened 7 years ago

Closed 9 months ago

#9008 closed bug (invalid)

Wi-fi problem with DHCP server

Reported by: lalit Owned by: nobody
Priority: normal Milestone: R1
Component: Drivers/Network/iprowifi4965 Version: R1/Development
Keywords: DHCP Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

Wi-fi allocating wrong address and subnetmask from DHCP server. It is working fine with static ip. But need to connect manualy everytime. I am using sony vaio VGN-BZ12EN. Using standard sky router in UK by Netgear.

Attachments (1)

syslog (260.3 KB ) - added by lalit 7 years ago.
Syslog Output

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

by lalit, 7 years ago

Attachment: syslog added

Syslog Output

comment:1 by umccullough, 7 years ago

Component: Network & Internet/WirelessDrivers/Network/iprowifi4965
Owner: changed from axeld to nobody

Guessing this is a driver-related issue, as Wifi DHCP has worked for me on Atheros and other chips (unless it broke recently?).

Changing to the driver in question, per the syslog output.

comment:2 by lalit, 7 years ago

I had same problem with another laptop. Ticket #8138.

comment:3 by tidux, 7 years ago

I had this problem a while ago on a Dell Latitude E6410. I haven't tried on this hardware in a few months since sound and multi-core cpuidle weren't working.

comment:4 by waddlesplash, 15 months ago

iprowifi4965 synced with FreeBSD in hrev52040. Please retest.

comment:5 by waddlesplash, 9 months ago

Resolution: invalid
Status: newclosed

No reply in 6 months, closing as invalid.

Note: See TracTickets for help on using tickets.