Opened 7 years ago

Closed 5 years ago

#9309 closed bug (invalid)

KDL when joining WPA2 network with atheroswifi

Reported by: moette Owned by: axeld
Priority: normal Milestone: R1
Component: Network & Internet/Wireless Version: R1/Development
Keywords: atheroswifi kdl Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: x86

Description

HW: EeePC 900A with atheros wifi. Haiku: hrev45039 WLAN: 3 access points, all WPA2. SSID: MILLENIUM_WLAN

Steps to reproduce:

  • Have a WPA2 encrypted WLAN
  • Open the network list (Network Status applet)
  • Click on your WPA2 network to join it.
  • The 'Connect wireless network' window opens.
  • Enter the passphrase "ab123456" and press OK.
  • 1-2 seconds later you will suddenly be presented the KDL. (see screenshot)

Whether the passphrase is correct or not does not matter. Even if I use the correct one it fails the same way.

I've tested several revisions for that bug. Nightlies hrev45016, 45025, 45039 all fail. (Earlier not tested.) The Alpha 4.1 works.

Attachments (1)

pf.jpg (636.8 KB) - added by moette 7 years ago.
page fault screenshot

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

Changed 7 years ago by moette

Attachment: pf.jpg added

page fault screenshot

comment:1 Changed 7 years ago by korli

It would be nice you provide a syslog to find out which atheros chipset you're using.

http://dev.haiku-os.org/wiki/ReportingBugs#Syslog

comment:2 Changed 7 years ago by moette

Tried hrev45094 today. The problem does not occur here.

I'll try to revert to an older version and retry to get the syslog.

comment:3 Changed 5 years ago by luroh

Resolution: invalid
Status: newclosed

Possibly fixed, please reopen and attach syslog if not.

Note: See TracTickets for help on using tickets.