Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

#977 closed bug (fixed)

[kernel] sometimes boot fail, just stops at boot logo

Reported by: diver Owned by: axeld
Priority: critical Milestone: R1
Component: System/Kernel Version: R1/pre-alpha1
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

Sometimes boot fail it just stops at boot logo. This happens very rarely, like 1/100. This time i rebooted hworking haiku via vmware reboot button and it stops on bootup Tested with hrev19822. Syslog will follow.

Attachments (3)

serial.txt (23.6 KB) - added by diver 12 years ago.
syslog
teams_threads.PNG (29.0 KB) - added by diver 12 years ago.
teams and threads
sems.PNG (24.2 KB) - added by diver 12 years ago.
sems prints a lot, this is what it prints last

Download all attachments as: .zip

Change History (8)

Changed 12 years ago by diver

Attachment: serial.txt added

syslog

comment:1 Changed 12 years ago by jackburton

Yeah happens under vmware here too.

comment:2 Changed 12 years ago by axeld

Priority: normalcritical

When it happens again, can you press F12 to enter the kernel debugger, enter "teams", then "threads", and then "sems" and attach the output, thanks!

Changed 12 years ago by diver

Attachment: teams_threads.PNG added

teams and threads

Changed 12 years ago by diver

Attachment: sems.PNG added

sems prints a lot, this is what it prints last

comment:3 Changed 12 years ago by axeld

Does this still happen for you?

comment:4 Changed 12 years ago by diver

I think not, but i can't tell for sure, as i test haiku rarely now.

comment:5 Changed 12 years ago by axeld

Resolution: fixed
Status: newclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.