Opened 6 years ago

Closed 3 years ago

#9804 closed bug (duplicate)

media server crash at boot

Reported by: SeanCollins Owned by: Barrett
Priority: normal Milestone: R1
Component: Servers/media_addon_server Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: #11245, #12448 Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description (last modified by diver)

only happening on newest hrevs gcc4 nightly hrev45721

Attachments (1)

media_addon_server-204-debug-30-05-2013-02-37-08.report (12.1 KB ) - added by SeanCollins 6 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

comment:1 by SeanCollins, 6 years ago

I deleted the settings files in the config directory and that cures the crash, and the only thing i can figure that may have cuased this issue is having used a SDL application. I built and tested moarnes from haikuware with sdl libs for gcc4 hybrids

strange it was a clean install, maybe a issue in the sdl libs ? though I would think that the mixer should be immune to issue cuased by the sdl libs.

Last edited 6 years ago by SeanCollins (previous) (diff)

comment:2 by diver, 6 years ago

Component: - GeneralServers/media_addon_server
Description: modified (diff)
Owner: changed from nobody to axeld
Version: R1/alpha4.1R1/Development

comment:3 by waddlesplash, 5 years ago

Blocked By: 11245 added

comment:4 by Barrett, 4 years ago

Owner: changed from axeld to Barrett
Status: newassigned

comment:5 by Barrett, 3 years ago

Blocked By: 12448 added
Resolution: duplicate
Status: assignedclosed

Another Firewire-0 problem variant.

Note: See TracTickets for help on using tickets.