Opened 5 years ago

Closed 5 years ago

#10752 closed bug (fixed)

webpositive crashed loading pirates love daises

Reported by: SeanCollins Owned by: pulkomandy
Priority: normal Milestone: R1
Component: Applications/WebPositive Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description (last modified by pulkomandy)

webpositive crashed at the end of the pirates love daises loading screen. Notice multiple instaces of the html5 extractor in the media mixer prefrences. Restarting the media server seems to cure the issue.

Attachments (3)

WebPositive-772-debug-13-04-2014-14-21-27.report (117.4 KB) - added by SeanCollins 5 years ago.
WebPositive-12575-debug-13-04-2014-14-26-14.report (70.6 KB) - added by SeanCollins 5 years ago.
screenshot1.png (167.6 KB) - added by SeanCollins 5 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (7)

Changed 5 years ago by SeanCollins

Changed 5 years ago by SeanCollins

comment:1 Changed 5 years ago by SeanCollins

Component: - GeneralApplications/WebPositive
Owner: changed from nobody to pulkomandy

Changed 5 years ago by SeanCollins

Attachment: screenshot1.png added

comment:2 Changed 5 years ago by pulkomandy

This is at http://pirateslovedaisies.com/ . Wasn't mentionned...

comment:3 Changed 5 years ago by pulkomandy

I con't reproduce this issue anymore. Besides problems with looping/replaying sounds, things seems stable now. Can someone else reproduce it?

Last edited 5 years ago by pulkomandy (previous) (diff)

comment:4 Changed 5 years ago by pulkomandy

Description: modified (diff)
Resolution: fixed
Status: newclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.