Opened 5 years ago

Closed 4 years ago

#11247 closed bug (fixed)

VCD does not automount

Reported by: vidrep Owned by: nobody
Priority: normal Milestone: R1
Component: Drivers/Disk Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

hrev47865 x86_gcc2 Insert VCD into drive. System fails to automount CD. Launch DriveSetup. Takes more than 5 minutes to mount disc. One one earlier attempt system KDL during attempt to mount disc. MediaPlayer still lacks functionality to play this format. Tested disc in stand alone Toshiba CD/DVD player - no problem with disc; plays OK.

Attachments (3)

syslog (347.8 KB) - added by vidrep 5 years ago.
previous_syslog (114.4 KB) - added by vidrep 5 years ago.
screenshot3.jpeg (299.3 KB) - added by vidrep 5 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

Changed 5 years ago by vidrep

Attachment: syslog added

Changed 5 years ago by vidrep

Attachment: previous_syslog added

Changed 5 years ago by vidrep

Attachment: screenshot3.jpeg added

comment:1 Changed 5 years ago by diver

Component: - GeneralDrivers/Disk

comment:2 Changed 4 years ago by vidrep

Tested several VCD disks using hrev49179 x86_64, and all automounted without any problem. This ticket can probably be closed. I'll open a seperate ticket for VCD playback, which Haiku still lacks the ability to do.

comment:3 Changed 4 years ago by diver

Resolution: fixed
Status: newclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.