Opened 4 years ago

Closed 9 months ago

#12046 closed bug (not reproducible)

Boot fails with Focusrite Scarlett 2i4 attached

Reported by: danboid Owned by: nobody
Priority: normal Milestone: Unscheduled
Component: Drivers/Audio/USB Version: R1/Development
Keywords: Focusrite Scarlett 2i4 USB audio MIDI Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

If I boot 49132 with my Focusrite Scarlett 2i4 attached I either get a garbled display or a KDL. The KDL seems to be caused by Haiku's USB midi support but I don't get a syslog when that happens.

I have attached a syslog dump from booting with the 2i4 attached which resulted in a messed-up display ie no desktop.

Attachments (2)

syslog (163.1 KB ) - added by danboid 4 years ago.
listdev (2.7 KB ) - added by danboid 4 years ago.
This is without any USB audio devices attached

Download all attachments as: .zip

Change History (5)

by danboid, 4 years ago

Attachment: syslog added

by danboid, 4 years ago

Attachment: listdev added

This is without any USB audio devices attached

comment:1 by siarzhuk, 4 years ago

Owner: changed from siarzhuk to nobody
Status: newassigned

AFAIR usb_audio module is not in the image (#10521) and the syslog contains traces of usb_midi but usb_audio that are implemented as separate modules.

comment:2 by diver, 4 years ago

Without a picture/log of KDL it's impossible to guess what's going wrong.

comment:3 by diver, 9 months ago

Resolution: not reproducible
Status: assignedclosed

No reply in 4 years, closing.

Note: See TracTickets for help on using tickets.