Opened 4 years ago

Closed 4 years ago

Last modified 4 years ago

#12230 closed bug (fixed)

Hrev49442 will not shutdown

Reported by: vidrep Owned by: axeld
Priority: blocker Milestone: R1/beta1
Component: Servers/launch_daemon Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

Installed hrev49442 x86_gcc2. On first boot was greeted by nothing but a blue screen - no desktop. Launched desktop from team monitor, and manually configured network. When shutting down system "shutdown status" hangs. Must hit power button to turn it off.

Attachments (3)

syslog.old (512.0 KB ) - added by vidrep 4 years ago.
previous_syslog (105.7 KB ) - added by vidrep 4 years ago.
syslog (29.2 KB ) - added by vidrep 4 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (10)

comment:1 by waddlesplash, 4 years ago

Component: System/Boot LoaderServers/launch_daemon
Milestone: UnscheduledR1/beta1
Priority: normalblocker

FWIW, the "blank desktop" happens to me too, but shutdown status doesn't hang...

comment:2 by vidrep, 4 years ago

Hopefully there is something in the attached syslogs which will help you find the problem

by vidrep, 4 years ago

Attachment: syslog.old added

by vidrep, 4 years ago

Attachment: previous_syslog added

by vidrep, 4 years ago

Attachment: syslog added

comment:3 by vidrep, 4 years ago

After a few more attempts I found that it only hangs on Shutdown>Power off. Shutdown >Restart system behaves normally.

Last edited 4 years ago by vidrep (previous) (diff)

comment:4 by vidrep, 4 years ago

Problem appears to be fixed. System shutsdown cleanly now (hrev49450).

comment:5 by diver, 4 years ago

Resolution: fixed
Status: newclosed

Thanks for the update!

comment:6 by vidrep, 4 years ago

I had this happen again yesterday on x86_64, so I guess the ticket should be reopened.

comment:7 by vidrep, 4 years ago

Sorry, it appears there is still an open ticket for this same issue (also mine). #12306.

Note: See TracTickets for help on using tickets.