Opened 4 years ago

Closed 4 years ago

#12275 closed bug (fixed)

[launch_daemon] missing post-install

Reported by: luroh Owned by: axeld
Priority: blocker Milestone: R1/beta1
Component: Servers/launch_daemon Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

Missing deskbar items and other things provided by the scripts in /boot/system/boot/post-install

Change History (8)

comment:1 Changed 4 years ago by waddlesplash

Milestone: UnscheduledR1/beta1
Priority: normalblocker

comment:2 Changed 4 years ago by pulkomandy

I did a fresh install and the icons were there. Is this still valid?

comment:3 Changed 4 years ago by luroh

It's looking better, still missing ProcessController though. hrev49525, gcc2h, @nightly-vmware.

comment:4 Changed 4 years ago by luroh

Actually, I have to take that back, after some more testing, only once have I seen the volume and network icons after boot, subsequent build-and-boot attempts have all either hung at the red rocket or are not displaying any deskbar icons.

comment:5 Changed 4 years ago by diver

ProcessController replicant is missing on new fresh installs here.

comment:6 Changed 4 years ago by luroh

I'm still missing all deskbar icons on fresh installs here in VBox.

comment:7 Changed 4 years ago by vidrep

Pre launch daemon installs used to have an alert for network configuration, generation of security keys, mime types and then icons for network, volume and process controller. I don't see any of this for fresh installs anymore.

comment:8 Changed 4 years ago by axeld

Resolution: fixed
Status: newclosed

It was all just a timing issue; the post install script was launched before the Deskbar -- if your system took longer than 3 seconds to launch the deskbar the icons were missing. This was commonly the case when the FirstBootPrompt appeared.

Anyway this is fixed with hrev49707.

Note: See TracTickets for help on using tickets.