Opened 4 years ago

Closed 3 years ago

#12465 closed bug (fixed)

net_server triggers debugger - cannot kill process

Reported by: vidrep Owned by: axeld
Priority: normal Milestone: Unscheduled
Component: Servers/net_server Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

hrev49838 x86_gcc2 boot into Haiku and net server triggers debugger Save report, then another, and another... Terminate does not kill process Cannot kill from Team Monitor either Random sample of debug reports attached

Attachments (3)

net_server-414-debug-13-11-2015-18-46-01.report (9.9 KB ) - added by vidrep 4 years ago.
net_server-569-debug-13-11-2015-18-46-05.report (9.8 KB ) - added by vidrep 4 years ago.
syslog.old (512.0 KB ) - added by vidrep 4 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (8)

comment:1 by bonefish, 4 years ago

I suspect that the killing works just fine, but the launch daemon restarts the net server immediately. At least the team IDs in your attachments differ.

comment:2 by vidrep, 4 years ago

Anything I can do at my end should this happen again? Would a syslog help?

by vidrep, 4 years ago

Attachment: syslog.old added

comment:3 by vidrep, 4 years ago

I have attached the syslog.

comment:4 by vidrep, 3 years ago

I have not seen this issue in a long time. It has probably been fixed in the meantime. Close the ticket.

comment:5 by waddlesplash, 3 years ago

Resolution: fixed
Status: newclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.