Opened 4 years ago

Closed 4 years ago

Last modified 4 years ago

#12525 closed bug (duplicate)

Long time black screen at start up

Reported by: lelldorin Owned by: nobody
Priority: normal Milestone: Unscheduled
Component: System Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: #12498 Blocking:
Has a Patch: no Platform: x86

Description

Haiku revision 49600 and earlier

DE: Nachdem ich haiku revision 49600 installiert habe (gleiches Problem bei vorheriger Version) lief alles ohne Probleme. Nach ein paar Tagen/Wochen weiss nicht mehr genau fing es an das ich beim Systemstart lange Zeit einen schwarzen Bildschirm (bis zu 5 Minuten lang) habe bevor die Booticons angezeigt werden. Ich habe an der Hardware und externen Geräten nichts geändert oder hinzugenommen.

UK: After I installed haiku revision 49600 (same problem with previous version) everything ran without problems. After a few days / weeks do not remember exactly it began I at startup for a long time a black screen (up to 5 minutes) before the boat had icons are displayed. I have the hardware and external devices changed or added taken nothing.

Attachments (1)

NVidia Own Build 2.20 GHz.zip (25.9 KB ) - added by lelldorin 4 years ago.
output data from my system analysis tool "BeSlySAT"

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

by lelldorin, 4 years ago

output data from my system analysis tool "BeSlySAT"

comment:1 by humdinger, 4 years ago

Blocked By: 12498 added
Resolution: duplicate
Status: newclosed

It's probably the same issue I reported as #12498.

comment:2 by diver, 4 years ago

Here it's up to 5 minutes, where as in #12498 it's > 2 sec. though.

comment:3 by lelldorin, 4 years ago

This i correctly the same problem, humdinger and i test it and i do a tutorial about it on besly, look for it in the bug report # 12498 (does not want to post it again, because is it a solutions and not a advertising).

Note: See TracTickets for help on using tickets.