Opened 3 years ago

Last modified 2 weeks ago

#12867 assigned bug

When I start Haiku by selecting the option "disable user addons", the media_addon_server will crash on the reboot

Reported by: Giova84 Owned by: nobody
Priority: normal Milestone: Unscheduled
Component: Servers/media_addon_server Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

When I start Haiku by selecting in the advanced boot menu (by hitting the spacebar before that the splash screen appear) the entry "disable user addons", and then I do a reboot, the media_addon_server will crash. I attach the debug report.

hrev50421 but I noticed this behaviour since hrev50397.

Attachments (1)

media_addon_server-683-debug-19-07-2016-16-23-38.report (18.7 KB) - added by Giova84 3 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (5)

comment:1 Changed 3 years ago by Barrett

Impossible to replicate on any install I have. Are you sure you don't have some additional media_addon installed?

comment:2 Changed 3 years ago by Barrett

I lost the ticket where you made the comment relating this one, please next time consider commenting on the right ticket so that I can easily retrieve the information. Relating your issue it seems you are running a non debugging version of Haiku so the report attached there isn't of much use, it'd be useful if you can provide me a debug report using a nightly.

comment:3 Changed 3 years ago by Giova84

The hrev which shows this bug and which I used for the debug report is a nightly build; I mainly run nightly builds on my computer. What do you mean with "a non debugging version of Haiku"? An official revision, like, eg, the Alpha 4?

You can check that hrev50421 and hrev50397, are nightly builds. I used to download them from here: http://download.haiku-os.org/nightly-images/x86_gcc2_hybrid/

And also, what you mean by "I lost the ticket where you made the comment relating this one"? The comment about this bug where I'm currently commenting (12867) is in the first comment of this exact ticket (12867): ticket:12867#comment:description

I didn't commented such ticket on another ticket: this ain't the purpose of the bug tracker. If i had something to say about this ticket I would commented here, about this bug.

However, currently and unfortunately, I no longer run Haiku on my computer, since i moved my computer from one room to another: there on the new place I don't have an ethernet port available, so I connect to the router using an usb wifi adapter, which is not supported by the USB stack of Haiku. Since I need an internet connection, I "paused" Haiku.

Last edited 3 years ago by Giova84 (previous) (diff)

comment:4 Changed 2 weeks ago by korli

Owner: changed from Barrett to nobody
Status: newassigned
Note: See TracTickets for help on using tickets.