Opened 2 years ago

Closed 4 months ago

#13217 closed bug (invalid)

Web+ hangs and I must kill the app

Reported by: Premislaus Owned by: pulkomandy
Priority: normal Milestone: Unscheduled
Component: Applications/WebPositive Version: R1/Development
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

I had opened several tabs with sites like: haiku-os.org, Trac, Phoronix, The Verge, Ars Technica, some blog, etc.

At some point, the Web+ stopped working. I could switch between tabs, but I could not scroll the screen. When I closed the app, it remains in the Deskbar.

I started the Debugger, attached, and grabbed some report.

Attachments (3)

WebPositive-2661-debug-17-01-2017-00-19-46.report (28.1 KB) - added by Premislaus 2 years ago.
syslog.old (512.0 KB) - added by Premislaus 2 years ago.
syslog (230.3 KB) - added by Premislaus 2 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

Changed 2 years ago by Premislaus

Changed 2 years ago by Premislaus

Attachment: syslog.old added

Changed 2 years ago by Premislaus

Attachment: syslog added

comment:1 Changed 2 years ago by CodeforEvolution

I've also experienced this exact same problem with WebPositive though with many other miscellaneous websites.

comment:2 Changed 2 years ago by pulkomandy

A debug report before attempting to kill the app would have been more useful. However, a possible deadlock cause was fixed in hrev50917. Can you still get it to hang with that fix in?

comment:3 Changed 4 months ago by waddlesplash

Resolution: invalid
Status: newclosed

No reply; and remaining network-related hangs are tracked in other tickets.

Note: See TracTickets for help on using tickets.