Opened 2 years ago

Closed 2 years ago

#13218 closed bug (invalid)

Building and installing a package does not work

Reported by: jackburton Owned by: nobody
Priority: normal Milestone: Unscheduled
Component: System Version: R1/Development
Keywords: gcc2 Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description (last modified by jackburton)

Using Haiku current and Haikuporter current, I cannot install any package I build. For example: https://github.com/jackburton79/bescreencapture/releases/download/20170110-snapshot/bescreencapture-2.2.2-1-x86.hpkg Works fine when installing packages from HaikuDepot

Attachments (1)

error.png (13.9 KB) - added by jackburton 2 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

comment:1 Changed 2 years ago by jackburton

Summary: Building and installing a package does not workdBuilding and installing a package does not work

Changed 2 years ago by jackburton

Attachment: error.png added

comment:2 Changed 2 years ago by jackburton

Description: modified (diff)

comment:3 Changed 2 years ago by jackburton

Works fine in haiku-64

comment:4 Changed 2 years ago by humdinger

The package you've linked contains the x86 binary. Are you trying to install in gcc2hybrid? When building with haikuporter, make sure to remove the "work*" directory first. I fell in that trap in the past, as korli can attest...

comment:5 Changed 2 years ago by jackburton

Resolution: invalid
Status: newclosed

Yeah, that was the problem, indeed. Sorry for bothering

Note: See TracTickets for help on using tickets.