Opened 2 years ago

Closed 16 months ago

#13647 closed bug (fixed)

SVG rendering issues on website

Reported by: perelandra Owned by: haiku-web
Priority: normal Milestone:
Component: Website Version:
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Has a Patch: no Platform: All

Description

The Haiku logo is not rendering properly in Webpositive, shows as "AIKU" on www.haiku-os.org and "IKU" on discuss.haiku-os.org. On both hrev51323 and hrev51331 x86_gcc2, Webpositive 1.1-alpha, HaukiWebKit 1.6.1

Change History (5)

comment:1 by humdinger, 2 years ago

Depends on the window width. If you start narrow and slowly increase the width, you see the logo slowly disappear from left to right. The reverse works too. Nice animation really, were it once after loading the page... :)

in reply to:  1 comment:2 by perelandra, 2 years ago

Replying to humdinger:

Depends on the window width.

Ah, you are correct, but it doesn't even need to start as a small window, when I open WebPositive it is at almost full screen on my laptop and renders like that right away. CSS issue?

comment:3 by pulkomandy, 2 years ago

It is a regression from one of the recent webkit updates. I'll keep an eye on it and see if future updates solves it. (seems already fixed in the builds I'm testing at the moment)

Last edited 2 years ago by pulkomandy (previous) (diff)

comment:4 by vidrep, 16 months ago

Looks OK here on hrev52031 x86_64, webkit 1.6.5

comment:5 by waddlesplash, 16 months ago

Resolution: fixed
Status: newclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.